Σημαντική Ενημέρωση


Για την ασφάλειά σας, σας ενημερώνουμε να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε παραπλανητικά μηνύματα (phishing emails) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή και SMS που έχουν στόχο να υποκλέψουν προσωπικά σας στοιχεία.

Η POSTCREDIT δεν θα σας ζητήσει ποτέ και με κανέναν τρόπο (ηλεκτρονικά μηνύματα, τηλεφωνικές κλήσεις και SMS) τους κωδικούς ασφαλείας της κάρτας σας, όπως τον αριθμό ΡΙΝ και τον τριψήφιο αριθμό CVV2 ή την ημερομηνία λήξης της.

Συνιστούμε στους πελάτες μας να μην ακολουθούν συνδέσμους (links), να μην καταχωρούν κανένα από τα στοιχεία της κάρτας τους και να διαγράφουν αμέσως τα κακόβουλα αυτά ηλεκτρονικά μηνύματα.

Φροντίστε να ενημερώνετε με τις τελευταίες εκδόσεις το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας προκειμένου να αποφευχθούν κακόβουλες ενέργειες από τρίτους, που με πρόσχημα την εκκαθάριση της συσκευής σας από κακόβουλο λογισμικό, σας ζητούν να επιτρέψετε την εγκατάσταση λογισμικού απομακρυσμένης πρόσβασης στον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet σας. Θα πρέπει να αρνηθείτε, εφόσον δεν είστε απολύτως βέβαιοι για την ταυτότητα του καλούντος.

Εάν έχετε ήδη δεχθεί ανάλογο ηλεκτρονικό μήνυμα, SMS ή τηλεφώνημα, για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της POSTCREDIT στο τηλέφωνο 212 212 3000, Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00 - 20:00.

Πλοηγηθείτε μόνο σε πιστοποιημένους ιστοτόπους, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις διαδικτυακές σας αγορές.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσοχή σας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία εμπειρία περιήγησης και για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Επιλέξτε για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies και να επιλέξετε ποιους θα αποδεχτείτε.