Φόρμα Επικοινωνίας


Προσωπικά Στοιχεία

ΟΝΟΜΑ *
ΕΠΩΝΥΜΟ *
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ *
ΓΕΝΟΣ ΜΗΤΕΡΑΣ
ΑΡ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
Α.Φ.Μ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *
ΠΟΛΗ/ΠΕΡΙΟΧΗ
Τ.Κ.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ *
EMAIL *
ΘΕΜΑ *


Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνιση ή πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των καρτών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Σύντομη περιγραφή: *
Παρακαλώ συμπληρώστε τα νούμερα της εικόνας:*

* Υποχρεωτική συμπλήρωση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Στην PostCredit στόχος μας είναι η άρτια εξυπηρέτησή σας και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων. Εάν έχει προκύψει οποιοδήποτε θέμα με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας και επιθυμείτε να υποβάλλετε κάποιο σχόλιο/παράπονο, η Εξυπηρέτηση Πελατών σε συνεργασία με τα αρμόδια τμήματα της PostCredit θα το διερευνήσει και θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό, σύμφωνα με το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο. Σε περίπτωση που απαιτείται περαιτέρω χρόνος για τη διαχείρισή του, θα ενημερωθείτε σχετικά.

 
Έχω λάβει γνώση των Όρων περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ 2016/679) που ισχύουν στην ιστοσελίδα της POSTCREDIT Α.Ε.Π.Π.. Σε περίπτωση που παρέχω προσωπικά δεδομένα τρίτων φυσικών προσώπων, έχω προηγουμένως ενημερώσει τα πρόσωπα αυτά με κάθε πρόσφορο τρόπο και έχω εξασφαλίσει, εφόσον απαιτείται, τη σχετική συγκατάθεσή τους.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο: 212 212 3000 (08:00 – 17:00, Δευτέρα έως Παρασκευή).
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία εμπειρία περιήγησης και για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Επιλέξτε για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies και να επιλέξετε ποιους θα αποδεχτείτε.