Προφίλ


Η POSTCREDIT, Ανώνυμη Εταιρία Παροχής Πιστώσεων με το διακριτικό τίτλο «POST CREDIT Α.Ε.Π.Π.», είναι μέλος του Ομίλου της «Τράπεζας Eurobank A.E.», εδρεύει στην Παιανία Αττικής (40,2 χλμ. Αττικής Οδού, ΣΕΑ 1 Μεσογείων, Τ.K. 19002) και έχει αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 755901000.

Ιδρύθηκε το 1990 με την επωνυμία Interamerican Cards και αργότερα μετονομάστηκε σε Bestline Cards. Tον Απρίλιο του 2008 συμφωνήθηκε το νέο σχήμα με τη σημερινή επωνυμία και μετοχική σύνθεση 50-50 του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της ΔΕΜΚΟ.  Από το Φεβρουάριο του 2009 με την παροχή άδειας από την Τράπεζα της Ελλάδος λειτουργεί ως ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Πιστώσεων.

Σκοπός της εταιρείας είναι  να αξιοποιήσει την πολυετή εμπειρία στο χώρο της καταναλωτικής πίστης και με σεβασμό στις αξίες και την παράδοση του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου να δημιουργήσει προϊόντα που απευθύνονται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και των ανθρώπων της, με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό. Απλά και Γρήγορα!

Η POSTCREDIT προσφέρει τη σιγουριά που χρειάζεται ο καταναλωτής στην κάλυψη των καθημερινών του οικονομικών αναγκών και την προσωπική εξυπηρέτηση που θέλει.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία εμπειρία περιήγησης και για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Επιλέξτε για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies και να επιλέξετε ποιους θα αποδεχτείτε.